4 in 1 niet-koolzuurhoudende SAP Pulp zuiger vullen monoblock Machine 304 roestvrij staal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sunswell
Certificering: CE, ISO, SGS, UL
Modelnummer: RCGGF18-18-18-6
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Zeewaardig houten koffer
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100 sets per jaar

4 in 1 non-carbonated de Zuiger van de sappulp het Vullen monoblock Machine 304 roestvrij staal

 

 

 

Specificaties:

Model

Rcggf18-18-6

Spoelende hoofden

18

Spoelend waterverbruik

1.6T/H

Pulp het vullen hoofden

18

Sap het vullen hoofden

18

Afdekkende hoofden

6

Vermogen

6000bph (500ml)

Flessenhoogte

150~310mm

Flessendiameter

ф50~ф100mm

Geschikt GLB

Plastic Schroefdop

Totale macht

6.57kw

Overzicht

2750mm×2000mm×2300mm

Gewicht

4000kg

 

 

Beschrijving:

4-in-1 wordt het vullen monoblock vernieuwd en voor het vereiste van non-carbonated sappulp ontworpen.

En spoelen, pulp vullen, sap die zijn geïntegreerd in één machine vullen het afdekken. De machine wordt automatisch gecontroleerd en toegepast om jus d'orange in de HUISDIERENfles te vullen. Korrel het vullen wendt nieuw-stijl aan metend koprantsoen om ervoor te zorgen dat elke fles wordt goed-verdeeld. Deze machine wordt gemaakt van hoogte - het kwaliteitssus304 materiaal en de belangrijkste delen gebruiken de nauwkeurige verwerking van de numerieke controlemachine. De gehele machine keurt geavanceerde photoelectricity goed om de arbeidsvoorwaarde van elk deel te onderzoeken. Het vullen en het afdekken zullen automatisch worden tegengehouden wanneer er geen fles is. De eenvoudige mens-machine interface wordt gebruikt in dit materiaal. Zijn hoofdfuncties zijn als volgt:

1) Het met de fles grootbrengen wendt het pneumatische vervoeren apparaat aan en het opschorten van knelpunt het vastklemmen ontwerp, zodat de flessenlading snel is en de flessenvormen niet zullen veranderd worden.

2) Fles het spoelen keurt geavanceerde knelpunt het vastklemmen technologie goed om contact te vermijden die met de draad, de producten gezonder maken. Fles het vervoeren gebruikt knelpunt het vastklemmen ook technologie, en zo is er geen behoefte om de hoogte aan te passen terwijl het veranderen van flessenvorm, slechts om gegooid te veranderen verwant met flessendiameter.

3) Korrel het vullen wendt het meten van koprantsoen aan om ervoor te zorgen dat elke fles wordt goed-verdeeld.

4) Het afdekken introduceert Franse onmiddellijke technologie vangst-GLB.

5) Zowel gastheer etc. zijn PLC als de omschakelaar van beroemde internationale bedrijven, zoals Mitsubishi, Omron.


Toepassingen:

HUISDIERENflessen met alle volumes en vormen voor sap, melk, vitaminedranken, functionele drank met deeltjes, vlees, pulp, fruitstukken, enz.

 

Hoofdlijnen

1. Rinser

De flessen op het het pneumatische vervoeren spoor worden verzonden naar de spoelende machine (één deel van 4 in-1 korrel het vullen machine) door wiel van de flessen het gespleten ster. Er zijn roestvrij staalgrepen op het rotatiewiel van het spoelen van machine. Die grepen klemmen het knelpunt vast en keren dan 180° langs het loodspoor om om de flessen benedenwaarts te maken.
Op een bepaald gebied van het spoelen van machine, het speciaal gemaakte pijpnevels het spoelen water om de binnenkant van flessen evenals de buitenkant te wassen. Na het spoelen en het afvoeren, keren de flessen 180° langs het loodspoor om.

Eigenschappen:
Alle 304 roestvrij staal rinser hoofden, de stijl van de waternevel spuiten ontwerp, meer sparen waterverbruik in & schoner
304 de roestvrij staaltang met plastic stootkussen, verzekert minimale flessenneerstorting tijdens was
304 pompen van de roestvrij staalwas

2. Pulpvuller

De schoonmakende flessen worden geleid tot de korrel het vullen machine door de flessen spoelende machine. De flessen in de korrel het vullen machine worden vastgeklemd door de knelpuntpallet en zij kunnen stijging goed bereiken en onder het effect van nok vallen.
Korrel het vullen de machine gebruikt ernst het vullen methode. Aangezien de fles toeneemt, opent de het vullen klep en begint te vullen. Het vullen eindigt wanneer er geen materiaal in het metende glas is.

 

Eigenschappen:
Keurde de metende kop het vullen pijp goed, doserend in avondmaal hoge precisie
De in-bouwstijl van de sapmixer, verzekert pulpsap het eenvormige vullen
Alle 304 delen van het roestvrij staalcontact & vloeibare tank
Geen fles geen het vullen

Sapvuller

Na korrel het vullen, worden de flessen geleid tot de sap het vullen machine door het wiel van het overgangsspoor. De flessen in de sap het vullen machine worden vastgeklemd door de knelpuntpallet en zij kunnen stijging goed bereiken en onder het effect van nok vallen.
Sap het vullen de machine gebruikt ernst het vullen methode. Aangezien de fles toeneemt, het vullen opent de klep en begint te vullen. Het vullen eindigt wanneer het materiaal in de positie toeneemt waar het gasgat is gestamd. Na sap het vullen, vallen de flessen en vertrekken van de het vullen klep en gaan dan de het afdekken machine door het wiel van het overgangsspoor in.

Eigenschappen:
De druk van de ernststijl normale het vullen pijp
Alle 304 delen van het roestvrij staalcontact
Geen fles geen het vullen

3. Capsuleermachine

Het roterende mes op de het afdekken machine klemt het knelpunt vast om de fles recht te houden en omwenteling te verhinderen. Het afdekken van hoofd houdt revolutie en omwenteling, en bereikt het begrijpen van dekking, die dekking, GLB-het schroeven plaatsen en GLB-weg onder de actie van de nok. De gebeëindigde flessen worden aan de afzetfles vervoerd die ketting van de het afdekken machine vervoeren door het het spoorwiel van de afzetfles, en definitief worden zij verzonden naar 4 in-1 korrel het vullen machine.

 

Eigenschappen:

Materiaalstructuur

Hoofdconfiguratie

Contactgegevens
Mr.Howie Sun

Telefoonnummer : +8613921964455