Contacteer ons
Howie Sun

Telefoonnummer : 0086 139 2196 4455

lopende band
 • productlijn
 • productlijn
 • productlijn
 • productlijn
 • productlijn

Zhangjiagang Sunswell Machinery Co., Ltd.

 

OEM / ODM

Wij kunnen OEM en ODM de dienst verlenen. Wij kunnen machines en ontwerp volgens uw speciaal vereisen en marktvraag maken.

 

Zhangjiagang Sunswell Machinery Co., Ltd.Zhangjiagang Sunswell Machinery Co., Ltd.Zhangjiagang Sunswell Machinery Co., Ltd.

 

Aangepast advies voor het in het leven roepen van de volledige productiefaciliteit

Geen kwestie of u een nieuwkomer of een sectorale deskundige bent – wij hebben de specialisten die kunnen ruim verstrekken kunnen-steunt u vereist voor de planning van een nieuwe faciliteit in termen van niet alleen daadwerkelijke drankproductie, maar ook het vullen, verpakking, nut en logistiek. In dicht ontvankelijk overleg met u, van een multipliciteit van mogelijke opties, selecteren wij de technologisch en commercieel meest efficiënte variant, behandelen het ontwerp en planningswerk, en brengen het project aan een succesvolle conclusie bij uw gekozen plaats. Sunswell is niet alleen hier de adviseur, maar ook neemt de verantwoordelijkheid om het volledige project uit te voeren.

 

Wat wij kunnen voor u doen?

 1. Haalbaarheidsstudie
 2. Het compileren van de basisgegevens
 3. Capaciteitsberekeningen
 4. Het formuleren en beoordelingssolutionalvarianten
 5. Conceptuele planning
 6. Materiaal het afmeten
 7. Het formuleren van een lay-outconcept
 8. Het opstellen van een nutsconcept
 9. Het opstellen van een tijdschema voor het project
 10. Het bepalen van de begrotingskosten

Sunswell als volledig-pakketverkoper

Voorbij de planningsfase, geeft Sunswell u uitvoerige steun ook tijdens de implementatiefase. Wij sturen door uw project van de baanbrekende ceremonie al manier aan het succesvolle opdragen, en ook tijdens de productlevenscyclus. De ervaring opgedaan van talrijke volledige gebouwde fabrieken ondersteunt onze collectieve planningsmogelijkheden, en waarborgt dat het planningswerk in kwestie altijd gebaseerd op het zeer recentste overzicht is.

R & D

Als één van de belangrijke vloeibare (drank) de verpakkende machinesfabrikant en leverancier, hangt Sunswell altijd aan om de bedrijfontwikkeling met technologische innovatie te drijven.

Het bedrijf heeft meer dan 20 professionele en technische personeel, behandelend machines, technologie en automatische controle, die uit het krachtige technische team in de vloeibare (drank) verpakkende machinesindustrie samenstellen. Voor decennia, heeft het bedrijf zich hoofdzakelijk geconcentreerd op de vloeibare verpakkende machines van dranken, wijn, tafelolie, enz., van imitatie aan inleiding, aan onafhankelijke innovatie, hing altijd aandrijvingsontwikkeling aan met technologische innovatie.

 

Zhangjiagang Sunswell Machinery Co., Ltd.