Het Sap van het voorvormenwater Zachte Blazende het Vullen het Afdekken Combiblock Machine voor Huisdierenflessen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhangjiagang, Jiangsu, China
Merknaam: Sunswell
Certificering: CE
Modelnummer: BFC
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD500,000~2,000,000/SET
Verpakking Details: PE film met kartondoos verpakking
Levertijd: 90~120 werkdagen
Levering vermogen: 10sets/season

 

BLAZEN-FILLING-AFDEKT VAN HET SAPsoft VAN HET VOORVORMENwater MACHINE VOOR HUISDIERENflessen

 

 

Beschrijving:

 

Blazen-Filling-afdekt het combi-Blok, één materiaal kan alle processen met inbegrip van, en fles voltooien die, een innovatieve verpakkingstechnologie blazen vullen afdekken die het gehele proces van voorvormen aan gebottelde vloeibare producten kan voltooien.
Sunswell is één van de weinig leveranciers die zowel „HUISDIER het blazen vormende“ als „vullende“ technologieën beheerst. Het gebaseerd op ervaring bij het volledige lijnbeheer, die „HUISDIER het blazen het vormen“ technologie en „het vullen“ technologie combineren, met innovatie bij online vormende technologie, het blazen, verwerkt vullen en het vullen apparaat, de BFC-dalingsenergie door 25%, die binnenlandse spatie vullen en internationaal niveau bereiken.

 

Door het vervoeren, leeg-fles behandeling, accumulatie en opslag te elimineren, optimaliseert Combis lijnlay-out met een kleinere voetafdruk, verbeterend productiehygiëne en efficiency terwijl het verminderen van bedrijfskosten.

 

 

Toepassingen:

 

Het wordt toegepast op HUISDIER gebotteld zuiver water, sprankelende frisdrank, sap, vloeibaar zuivel, vloeibaar specerij en huishouden & persoonlijke verzorgingproducten, enz.

 

 

Blazen-Filling-af:dekken-Combi de Eigenschappen van Blokmachines:

 

1. Voorvormeninham het controleren
2. De gezette voorvormen in vultrechter die van auto apparaat verzenden, verzenden naar het verwarmen van fornuis door riem en trommeleenheid.
3. Flessen het voorvormen die controlerend het het verwarmen fornuis heeft 8 vloeren infrarode lamp om voorvormen te verwarmen verwarmen, stellen de voorvormen zich in werking en ook kan de infrarode lamp onafhankelijk aangepaste temperatuur zijn.
4. Het verwarmen van fornuis heeft het hoofd koelmanier van de voorvormenschroef en fornuisventilatie en de koele luchtleiding, het zorgt ervoor dat de voorvormen niet hard zullen verwarmd worden.
5. De flessenvoorvormen worden verzonden naar voorvormenbasis door de lijst van de gidsdraai, krijgen de basissen voorvormen en verzenden dan naar fornuis voor één voor één het verwarmen.
6. Het blazen technologie het controleren
7. Verzegelen de lossing verwarmde voorvormen aan afzetgids door de dekking van het lossingsvoorvormen, gezette voorvormen in blazende vormen door manipulator, de flessenmond en drijven het lichaam, ook inham twee de druk van de rang uitlucht (pre-blaast druk en hoge druklucht) en maken voorvormen flessen te zijn. Volgens het vereiste van kunst, zal er inham koelwater voor vormen, worden allen boven processen gecontroleerd door hoofdmachinecomputer.
8. Flessencontrole en afzet
9. Na het blazen, krijgt de manipulator flessen uit vorm en de gekwalificeerde fles zal verzendt naar gids zijn, kan deze gids rechtstreeks aan het vullen van lijn worden aangesloten en kan ook met het vervoeren van ketting verbinden, naar flessenpakhuis verzenden.

 

 

Capaciteit: 12,000 – 40,000BPH (500ml)

 

Nr. Model Capaciteit (op 500ml wordt gebaseerd die) Opmerking
1 8-32-8 15,000bph  
2 10-40-10 18,000bph  
3 12-40-15 22,000bph  
4 14-40-15 24,000bph  
5 16-50-18 30,000bph  

 

Het Sap van het voorvormenwater Zachte Blazende het Vullen het Afdekken Combiblock Machine voor Huisdierenflessen

Contactgegevens
Mr.Howie Sun

Telefoonnummer : +8613921964455