China Drank vulmachine fabrikant

Co. van Sunswellmachines, Ltd.

De bottelmachines voor water, sap, carbonateerden dranken, melk en olie met 12 jaar van wereldmarktervaring en de aanwezigheid van meer dan 50 landen.

Nieuws

August 22, 2022

De Automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines

 

    Sinds het eind van de 20ste eeuw, om aan de behoeften van marktdiversiteit en individualisering te voldoen, zijn de verpakkende machines meer en meer prominent in termen van productiviteit, betrouwbaarheid, automatiseringsniveau, volledige reeks en kwaliteit geworden. om aan de behoeften van de sociale markt te voldoen, de modernisering en de informatisering van de verpakkingsindustrie te realiseren, en een belangrijke positie in de nationale economie te bezetten, is de ontwikkeling van de verpakkende machinesindustrie onafscheidelijk van automatiseringstechnologie, en de verpakkende machines met innovatieve, intelligente en geautomatiseerde functies zullen de toekomst en de heersende stroming worden.

laatste bedrijfsnieuws over De Automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines  0

  • Status quo
    • Controlesysteem

1.1.1 Microcontroller

 

    De vroegste toepassing in het controlesysteem van verpakkende machines is de single-chip microcomputer. wegens de invloed van factoren zoals proces, lay-outstructuur, en apparatenkwaliteit, heeft de single-chip microcomputer slechte anti-interference capaciteit, hoog mislukkingstarief, slechte scalability, sterke afhankelijkheid van het milieu, en lange ontwikkelingscyclus. tekortkoming.

laatste bedrijfsnieuws over De Automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines  1

 

              1.1.2 de programmering van het Logicacontrolemechanisme

 

    PLC is een programmeerbaar logicacontrolemechanisme de van wie hardwarestructuur fundamenteel hetzelfde als dat van een microcomputer is. Het gebruiken van PLC kan de wegende controle realiseren, in zakken doende controle, die controle vervoeren, die functie, temperatuurcontrole tellen etc. van de verpakkende productielijn.

laatste bedrijfsnieuws over De Automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines  2

              1.1.3 gedecentraliseerd controlesysteem

 

DCS (Verdeeld Controlesysteem) is een computersysteem op verscheidene niveaus die uit procesbeheersingsniveau en proces controleniveau met communicatienetwerk als verbinding wordt samengesteld. Het integreert 4C-technologieën zoals computer, mededeling, vertoning en controle. Het verpakkingsprocédé is talrijk en complex. om de kwaliteit te verzekeren van de verpakking van producten, zijn er vele processen en parameters die moeten worden beheerst en worden gecontroleerd. Daarom is DCS geschikt voor het toezicht en het beheer op verpakkende productielijnen op grote schaal.

laatste bedrijfsnieuws over De Automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines  3

 

             

1.1.4 PC-basis

PC - baseer (Personeels computer-Basis), is de controlemethode op personal computer, PLC wordt gebaseerd geschikter om de lopende status van materiaal te controleren, en het wordt wijder gebruikt in verpakkend materiaal dat.

 

1.1.5 Fieldbus-Technologie

De Fieldbustechnologie is een computernetwerk dat gebiedsapparaten met industriële procesbeheersingseenheden en de posten van de gebiedsverrichting onderling verbindt. Het is het product van de ontwikkeling van industriële controlenetwerken aan het gebied. Het traditionele verpakkende systeem van de productielijncontrole is hoofdzakelijk gebaseerd op zelfstandige automatisering. De gegevensuitwisseling tussen zelfstandige machines kan niet in realtime worden uitgevoerd, en ander materiaal kan niet aan veranderende parameters tijdig antwoorden, resulterend in het einde van de productielijn, die productiecoördinatie, ernstig stabiliteit en productieefficiency beïnvloedt. De Fieldbustechnologie is vooral geschikt voor uitvoerig controle, beheer en toezicht op de verpakking van productielijnen. In het bijzonder, heeft de PROFIBUS-fieldbustechnologie de meeste toepassingen, en in het controlesysteem om productielijnen zoals dranken, dagelijkse chemische producten, geneesmiddelen, en bier te verpakken wijd gebruikt.

 

1.1.6 programmeerbaar Automatiseringscontrolemechanisme

Aangezien PLC of PC capaciteit heeft beperkt om complexe toepassingen, volgens de diverse behoeften van gebruikers en fabrikanten op te lossen, is een nieuw controlemechanisme PAC (Programmeerbaar Automatiseringscontrolemechanisme) ontworpen en ontwikkeld, dat de kenmerken van PLC en PC kan combineren. Optimaal gecombineerd, kan het multi-controletaken en gecentraliseerde controlemotor realiseren, de voordelen van traditionele PLC erven, en de flexibiliteit en de verwerkingscapaciteit van PC combineren.

 

1.2 de Technologie van de Beeldverwerking

De laatste jaren, heeft de technologie van de beeldverwerking zich snel ontwikkeld, en zijn toepassing in verpakkingsindustrieautomatisering het testen is meer en meer ruim geworden. Zijn voordeel moet gebruiken visuele sensoren aan verschijningskwaliteit intuïtief en nauwkeurig ontdekken, die zeer productieefficiency en automatisering verbetert.

 

  • De kenmerken en de ontwikkelingstendens van van de verpakkingsmachines van China de automatiseringstechnologie.

Momenteel, de verscheidenheid en de output van de vangst van de verpakkingsmachines van mijn land

op met de gevorderde landen van de wereld, zijn de functies meer en meer perfect en gediversifieerd, wordt de bevordering sneller en sneller, en het heeft goede flexibiliteit en flexibiliteit. Onder ogen ziend het effect van buitenlandse producten, heeft mijn land ook inspanningen opgevoerd om volledige reeksen te ontwikkelen van de verpakking van productielijnen. De automatiseringstechnologie stelt de kenmerken van diversiteit voor en het niveau verbetert constant.

 

2.1 eigenschappen

(1) de technologie van de automatiseringscontrole is niet meer enig. Momenteel die, zijn er more and more automatiseringstechnologieën en producttypes in verpakkende machines in China worden gebruikt, en het technische niveau ook wordt hoger en hoger, zoals single-chip microcomputer, PLC, van de gebiedsbus, van de frequentieconvertor, van de servomotor, stepper van de motor, van het motiecontrolemechanisme, van het touche screen, van de Vertoning, van de sensor en van heeft de beeldverwerkingstechnologie, deze automatiseringsproducten de voordelen van eenvoudige structuur, gemakkelijke programmering, geschikte verrichting, hoge precisie, hoge betrouwbaarheid, hoge graad van automatisering, hoge passende capaciteit, en brede toepassing.

(2) Mechatronics technologie van verpakkende machines. De organische combinatie machines, elektronika, informatie, het testen en andere verwante technologieën kan algemene optimalisering bereiken, zodat de verpakkende machines veranderingen in diverse parameters en volledige diverse verpakkingsacties kunnen ontdekken, om een hoge graad van automatisering en flexibele controle van verpakkende machines te bereiken. Van het onderzoekstatuut van de automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines in mijn land, kan men zien dat de perfecte combinatie diverse controletechnologieën en producten perfecte en krachtige functies, en de coördinatie en het netwerk van diverse processen en parameters van verpakkende machines en de individuele machines in de productielijn heeft bereikt. De mededeling, enz. heeft nauwkeurige en efficiënte controle, opsporing en controle bereikt.

(3) de technologie van de automatiseringscontrole heeft een brede waaier van toepassingen. Momenteel, wordt de technologie van de automatiseringscontrole wijd gebruikt in verpakkende machines en logistiekmachines voor diverse producten zoals voedsel, geneeskunde, bier, drank, schoonheidsmiddelen, chemische producten, dagelijkse noodzaak, elektronika, meubilair en bouwmaterialen, en autodelen. Zak die, die en, correctie, opsporing, temperatuurcontrole, coördinatie, mededeling, voorzien van een netwerk en andere functie controleren snijden plaatsen verzegelen.

 

2.2 ontwikkelingstendens

Momenteel, hebben de verpakkende machines van mijn land en zijn automatiseringstechnologie nog problemen en tekortkomingen zoals kleine productschaal, lage outputwaarde, weinig verscheidenheden, lage precisie, lage prestaties, slechte stabiliteit en betrouwbaarheid, en ruwe verschijning. Gezien de bovengenoemde problemen en de tekortkomingen, hoop ik om het niveau van de automatiseringstechnologie van de verpakkende machines van mijn land verder te verbeteren, marktconcurrentievermogen te verbeteren, en objectief de ontwikkeling van de verpakkende machines van mijn land te bevorderen.

(1) verander uw het denken. De automatiseringstechnologie heeft de productiemethode en de methode van de producttransmissie van de verpakkende machinesindustrie veranderd, zeer verbeterend de productieefficiency en de productkwaliteit van het verpakkende systeem, effectief verminderend arbeidsintensiteit en verminderend energieverbruik. Daarom moeten de verpakkende machinesfabrikanten hun ideeën veranderen, onafhankelijke innovatie versterken, de ontwikkeling van nieuwe producten bevorderen, en de transformatie van wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen bevorderen, zodat het mogelijk is om een kwalitatieve sprong in het niveau van automatiseringstechnologie van verpakkende machines in mijn land te bereiken.

(2) hang onafhankelijke innovatie aan. Momenteel, binnenlandse heeft PLC een hoog niveau in termen van anti-interference, scalability en aanpassingsvermogen, maar vergelijkbaar geweest met bekende internationale merken, is er nog een bepaald hiaat in realtime, betrouwbaarheid en stabiliteit. In de komende jaren, is PLC nog de heersende stroming van het systeem van de verpakkende machinescontrole. Daarom kan het aandringen bij het ontwikkelen van PLC producten en technologieën met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten de automatiseringsontwikkeling van de de verpakkende machinesindustrie van China beter bevorderen.

(3) Modularization. Het modulaire ontwerp kan aan marktveranderingen en klantenbehoeften, het controlesysteem schakelen aan de verschillende staten van de productievraag antwoorden, en geautomatiseerde productie realiseren. Deze ontwerpmethode is overeenkomstige modules volgens verschillende functionele vereisten te selecteren en hen te integreren. De ontworpen producten hebben een hoge graad van flexibiliteit, die kleine gegroepeerde productie kan realiseren, ontwerp en productiekosten drukken, en de hulp verbetert de graad van automatisering.

(4) gegevens het delen en verre onderhoudstechnologie. Door hardwareverbinding, de uitwisseling van softwaregegevens en transmissie, kunnen de verpakkende machines een informatienetsysteem vormen. Door dit netwerk, kunnen de de de de controle, controle, uitwisseling en aanpassing van de productiestatus van stroomopwaarts en stroomafwaarts van de productielijn worden gerealiseerd om de normale, betrouwbare en ordelijke vooruitgang van het productieproces te verzekeren, en de verre controle kan ook worden uitgevoerd om machinemislukkingen online op te lossen.

(5) milieubescherming. In het milieu van duurzame ontwikkeling, zouden de geautomatiseerde verpakkingstechnologie en het materiaal ook met de ontwikkelingsrichting van groene en milieubescherming moeten in overeenstemming zijn. De technici zouden onderzoeksinspanningen moeten verhogen om het verrichtingslawaai, het stof en het afval van verpakkende machines te behandelen en te verbeteren, de duurzame ontwikkelingsstrategie van China uit te voeren en uit te voeren, de kwaliteit en de efficiency te verbeteren van verpakking, en het kwaad en het effect op het milieu te minimaliseren, om hoog rendement, hoogte - kwaliteit, lage consumptie en veilige productie te bereiken.

 

  • Conclusie

Het verbeteren van de automatiseringsgraad van is verpakkende machines de gemeenschappelijke vraag van globale verpakkende machines verwerkende ondernemingen geworden. Het kan niet alleen productieefficiency verbeteren, aan productupdates en veranderingen aanpassen, de pre-diagnose van de materiaalfout en pre-onderhoud realiseren, maar ook veilige en nauwkeurige opsporing realiseren en volledig-lijnintelligentie realiseren. Productie. De verpakkende machinesindustrie bezet een belangrijke positie in de nationale economie, impliceert een brede waaier van gebieden, en is nauw verwant aan het leven van mensen. om de toegevoegde waarde van verpakkende machinesproducten te verhogen, het concurrentievermogen in de internationale markt te verbeteren, en het hiaat met ontwikkelde landen zoals Europa en de Verenigde Staten te verkorten moeten wij aandacht besteden aan de automatiseringstechnologie van verpakkingsmachines, wetenschappelijke en technologische innovatie uitvoeren, productkwaliteit verbeteren, en hoge snelheid, hoogstaande, intelligente, milieuvriendelijke productie bereiken, en de voortdurende verbetering van het automatiseringsniveau van de verpakkende machines van mijn land bevorderen.

2022-08-22

Auteur: Robin

 

Contactgegevens