Industriële continu inkjet printer kan afdrukken tekst, getal, serienummer, afbeelding voor kabel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sunswell
Certificering: CE, ISO, SGS, UL
Modelnummer: Y-REEKS
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Zeewaardig houten koffer
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 100 sets per jaar

De industriële ononderbroken Inkjet-printer kan tekst, aantal, periodiek Nr, Beeld voor kabel drukken

 

Y-reeksen kan de ononderbroken Inkjet-printer duidelijk Chinese en Engelse karakters, tekst, aantal, datum, geldigheidsdatum, periodiek Nr, Beeld drukken. Op varieert materieel oppervlakten met hoge snelheid, geschikt voor drank, voedsel, brouwerij, geneesmiddel, chemisch product, bouwmateriaal, kabel en draad, elektronika, tabak en veel andere industrieën.
 

Specificaties:

Toepassingen:

Druk duidelijk Chinese en Engelse karakters, tekst, aantal, datum, geldigheidsdatum, periodiek Nr, Beeld. Op varieert materieel oppervlakten met hoge snelheid, geschikt voor drank, voedsel, brouwerij, geneesmiddel, chemisch product, bouwmateriaal, kabel en draad, elektronika, tabak en veel andere industrieën.

 

Concurrentievoordeel:

Vat samen als lactiferous deeltjesbewegingen op elektrisch veld. De inkt wordt inktstroom door de kracht van pomp, en stroomt in drukhoofd door van solenoïde te controleren. In drukhoofd, produceert de elektrische impuls trilling en maakt inktstroom in inktdaling. Het kristal trilt 70000 keer per seconde en maakt 70000 inktdalingen per seconde.

De trilling is snel en regelmatig, vandaar kan het ononderbroken inktdaling veroorzaken. Elke daling heeft een bepaalde afstand aan een andere, en door negatieve elektriciteit geladen. De hoeveelheid negatieve elektriciteit beslist de hoek de inktdaling zal deflexed. Op deze wijze, vormen de inktdalingen een karakter.

De inktdalingen met negatieve elektriciteit gaan door defluxionraad met regelmatige positieve en negatieve hoogspanning, en de defluxionraad vormt een sterk elektrisch gebied om dalingen met veel negatieve elektriciteit te inkten, vandaar worden de inktdalingen geduwd aan een plaats met hoger positief voltage. Die inkten dalingen met minder elektriciteit worden geduwd in lagere positie. Die inkten dalingen zonder enige elektriciteit zullen niet deflexed en gaan in goot, terugkerend naar inkttank voor het opnieuw gebruiken.

Om een karakter van 5×7-matrijs te drukken, hebben wij 5 rijen verticaal, en 7 punten in één rij nodig. Inkjet-de printer kan brieven, aantallen, en beeld drukken, ect.
 

Industriële continu inkjet printer kan afdrukken tekst, getal, serienummer, afbeelding voor kabel

Contactgegevens
Mr.Howie Sun

Telefoonnummer : +8613921964455