3in1 Monoblock-Bier het Vullen Machine Automatisch voor Glasfles xgf18-18-6

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: PET ALL
Certificering: CE&ISO
Modelnummer: XGF
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: houten verpakking
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: T/T, LC, WESTERN UNION
Levering vermogen: 500 reeksen per jaar

het Bier van 3in1 Monoblock het Vullen Machine Automatisch voor Glasfles xgf18-18-6 Inleiding:

wij hebben de recentste bier het vullen machine overeenkomstig de technologische vereisten ontwikkeld om bier in glasflessen in te pakken door geavanceerde technologieën allebei in binnen- en buitenland goed te keuren. Ondertussen, kunnen wij de volledige vullende productielijn van het hoog rendementbier voor de bierbrouwerijen verstrekken.

 

Machineeigenschappen:

1.With de hoge precisie me chanical het vullen kleppen, onze bier het vullen machine houdt op vacuumizing wanneer er geen flessen zijn

 

2.The bier het vullen de machine is uitgerust met externe mechanische klep, waarbinnen er geen de lente of het verzegelen element is. 

 

3.With de hoge druk die apparaat schuimen, het is geschikt voor dubbele vacuüm-pompt.

 

4.The bier het vullen de machine maakt gebruik van gecombineerde transmissie door open toestel en versnellingsbak, en keurt stepless de snelheidscontrole goed van de frequentieomzetting, die het snelheids modulerende werkingsgebied uitbreiden.

 

5.The de machine heeft een antomatic smerend apparaat zodat de smeringspunten automatisch regelmatig kunnen op tijd worden gesmeerd. Ook, heeft onze bier het vullen machine hoge transmissieefficiency, met geringe geluidssterkte en met lange levensuur.

 

6. in het geval van de uitbarsting toe te schrijven aan slechte kwaliteit van de flessen tijdens gas of bier het vullen, zal de het vullen klep automatisch sluiten en het auto-schoonmaakt apparaat zal werken om de gebroken flessen te behandelen.

 

7.With een volledige roestvrij staal magnetische vultrechter, het decoderen, het voeden en het lossen van kroonkurken allen worden uitgevoerd door magnetische kracht. De kappen zijn vrij van het misvormen, en kunnen regelmatig in grote hoeveelheden tijdens transmissie stromen.

 

8.The de capsuleermachine heeft de functie van het automatische deloading, die lager de flessenbreuk helpt.

 

9.For de centreergids van onze bier het vullen machine, keuren wij dubbel gids-bar mechanisme, met de functie van pre-behandelt goed die het stabiele en betrouwbare fles overbrengen toestaat. 

 

10.The de beweging van de de wijnkruiken en het afdekken hoofden wordt gedreven door elektriciteit om flessen van verschillende grootte te passen.

 

11.The de materiële hoogte in de tank wordt gecontroleerd door elektrische sonde om nauwkeurig vloeibaar niveau en het betrouwbare vullen te verzekeren.

 

Machineparameter: 

model Xgf18-18-6
output (BPH) 4000-5000
manier om te vullen  het vullen bij gelijke druk
vullende temperatuur 2-7
flessentype glasflessen, flessenhals: dia.50-90mm; flessenhoogte: 150330mm
vermogen van hoofdmotor 2.2
machinegrootte (L*W*H) 2.4*1.8*2.5
gewicht (kg) 3500
 

 

3in1 Monoblock-Bier het Vullen Machine Automatisch voor Glasfles xgf18-18-6

3in1 Monoblock-Bier het Vullen Machine Automatisch voor Glasfles xgf18-18-6

Contactgegevens
Mr.Howie Sun

Telefoonnummer : +8613921964455