Lineaire Type Ronde en Vierkante Fles Etiketteringsmachine, de Machine van het Stickerinstrument

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhangjiagang
Merknaam: Sunswell
Certificering: CE
Modelnummer: RL
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD 40,000~160,000/unit
Verpakking Details: PE film het verpakken het toevoegen met houten geval verpakking
Levertijd: 45~60 Werkdagen
Levering vermogen: 10Units/Month

Lineaire Type Ronde en Vierkante Fles Etiketteringsmachine, de Machine van het Stickerinstrument

 

Machinefunctie:

Positie inzake de ronde fles en vierkante fles om de etiketten van OPP te kleven, van BOPP en document die zonder lijm rollen. Deze machine zal etiketten automatisch leveren, zal etiketten, lijm op beide einden van elk etiket en snijden zal etiketten, toevoegen zal etiketten selecteren en gladstrijken.

 

De machine past voor de toepassing van mineraalwater, drank, voedsel, was en andere industrieën aan om etiket-knipsel, lijm-deklaag en etikettering voor ronde flessen en vierkante fles te realiseren.

 

1.3.4. Het voeden schroefstam

 

Lineaire Type Ronde en Vierkante Fles Etiketteringsmachine, de Machine van het Stickerinstrument

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De het voeden schroefstam is toepasselijk voor het scheiden van flessen door een bepaalde lengte en de flessen worden vervoerd door de vervoerlijn en gaan dan in de het voeden slokdarm van het sterwiel. Ruil de schroefstam voor flessen met verschillende diameters!

 

De versie , roteert toestaan aanpassend die de anteroposterior positie van de schroefstam, bij de bodem van het de groef en niveau van de schroefstam met het uitgangspunt van het gidspaneel wordt geplaatst, nadat het aanpassen opnieuw sluit .

 

Versie om de anteroposterior positie van het eindepaneel toe te staan regelbaar, tijdens het aanpassen plaats twee flessen in de groef van de schroefstam om de lengte tussen het duwpaneel en de flessen te plaatsen om geschikt 1~2mm te zijn. Na afwerking sluit het aanpassen opnieuw.

 

Het aanpassen van de combinatie van de schroefstam en het sterwiel: Verwijder , geef de het vastklemmen schroeven in de koppeling (terwijl de schroefstam vrij) vrij draaibaar is, stel de machine door zich centimeter voor centimeter te verplaatsen in werking om één tand van het sterwiel te plaatsen bij voorzijde van de schroefstam, een fles te plaatsen op vooreind van de schroefstam (de kop van de drijfstang van de schroefstam), de schroefstam te roteren door handen om het flessenwiel te maken in de tanden van het sterwiel gaan, de het vastklemmen schroef in de koppeling opnieuw sluiten en terugkrijgen !

 

Het veranderen van de schroefstam: Wanneer de schroefstam voor de fles met een andere diameter wordt veranderd, geef de schroef van het sluitenhandvat bij het uiteinde van de schroefstam (vrij het kleine eind van de schroefstam), en trek de speld van het uiteindecentrum terug en trek licht de schroef de schroefstam om de schroefstam te verwijderen. Leid het vooreind van de vereiste schroefstam in het vooreind van de drijfas, terwijl de schroefstam roteer, het licht in de rechte richting, na reeks duw het in de juiste plaats, de speld van het uiteindecentrum opneemt en de handvatschroef opnieuw sluit. Volg de bovengenoemde stappen om de combinatie van de schroefstam, het eindepaneel en het sterwiel weer aan te passen!

Lineaire Type Ronde en Vierkante Fles Etiketteringsmachine, de Machine van het Stickerinstrument

            
Model SSW-0806R (PO201607007)
De maximumsnelheid van de etiketoutput 60m/min
Maximumsnelheid 30,000 (bepaald door flessengrootte en etiketlengte)
Specificaties voor de etikettering van fles Ronde fles en vierkante fles
Etiketteringsprecisie ±1mm
Totale macht 8Kw
Voeding 380V in drie stadia 50/60Hz
Luchtdruk 5 kg f/cm2
Luchtconsumptie 20L/min
Buitenmeting (LxWxH) Ongeveer 3000mm (L) ×2000mm (W) ×2000 mm (H)
Totaal gewicht Ongeveer 2500Kg

 

 

Contactgegevens
Mr.Howie Sun

Telefoonnummer : +8613921964455